دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

هلاکت شرور معروف شیراز در درگیری با پلیس

فرمانده انتظامی شیراز گفت: در حمله با سلاح سرد به پلیس، محمد «معروف به لوک» به هلاکت رسید و سه نفر دیگر از افراد اراذل و اوباش نیز دستگیر و روانه دادسرا شدند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۴ - ۱۷ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 07
کد خبر: ۲۲۲۳۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ فرج شجاعی گفت: در اجرای دستور مرجع قضایی مبنی بر دستگیری اراذل و اوباش فراری به هویت معلوم به اتهام عرض اندام در فضای مجازی و ایجاد رعب و وحشت برای شهروندان، بلافاصله بررسی موضوع جهت شناسایی و دستگیری متهم در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی افزود: ماموران کلانتری ۲۶ رحمت تحقیقات خود را آغاز و با اقدامات فنی و تخصصی و بهره‌گیری از شیوه‌های نوین پلیسی مطلع شدند که فرد مذکور قرار ملاقات و درگیری با ۳ نفر دیگر در بلوار عدالت جنوبی جلو درب زندان را دارد.

فرمانده انتظامی شیراز ادامه داد: حدود ساعت ۳ بامداد امروز، ماموران زبده به محل مورد نظر اعزام و اراذل و اوباش‌ها با مشاهده پلیس با سلاح سرد به سمت ماموران حمله ور و سپس اقدام به پرتاب چاقو می‌کنند.

شجاعی با بیان اینکه افراد اراذل و اوباش پس از چند بار اخطار پلیس نه تنها تسلیم نشدند بلکه با سلاح سرد به سمت مامورین حمله کردند، عنوان داشت: ماموران انتظامی جهت دفاع مشروع، با رعایت قانون به کارگیری سلاح اقدام به تیراندازی کردند که منجر به هلاکت رسیدن یکی از افراد اراذل و اوباش معروف به محمد لوک (اسم مستعار) شد.

این مقام انتظامی با بیان اینکه سه نفر دیگر از اراذل و اوباش‌ها از جمله حسین قلاتی (اسم مستعار) که قصد متواری شدن را داشتند با درایت ماموران دستگیر شدند، گفت: در سوابق این افراد شرور جرائمی از قبیل عرض اندام در فضای مجازی، ایجاد رعب و وحشت برای شهروندان و نزاع و درگیری به چشم می‌خورد.

وی با اشاره به اینکه متهمان دستگیر شده برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شدند، تصریح کرد: پلیس برای برقراری نظم و امنیت و ارتقاء احساس آرامش در بین مردم با مخلان نظم و امنیت به طور قاطع و قانونی برخورد می‌کند؛ لذا شهروندان نیز از طریق تلفن ۱۱۰ پلیس را در جریان اعمال خلاف افراد فرصت طلب و قانون گریز قرار دهند / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر